Sponsors

HELP MEE MET JE BEDRIJF

Help met jouw bedrijf de dromen van de kinderen waar te maken. Kom in actie door een bedrijfsactie te organiseren, een duurzame samenwerking aan te gaan of één van onze diensten te sponsoren. Bijkomend voordeel: deze sponsoring is binnen de fiscale mogelijkheden van de fiscus aftrekbaar.

Sponsoren? Word onderdeel van ons Business Netwerk

Je bedrijf heeft nog meer voordelen bij sponsoring. Je wordt namelijk onderdeel van een netwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers en bewijst hiermee je maatschappelijke betrokkenheid. Samen vullen we de samenwerking zo waardevol mogelijk in. Dankzij ons lage kostenbeleid gaat het geld daar waar het heen moet: naar de kinderen!


Wie zitten er in ons Business Netwerk?

ESATTO

Interieuradviseur dit staat voor kwaliteit, service en klasse. Geïnspireerd door het landleven wordt gebruik gemaakt van een mix van nieuwe hoogwaardige geproduceerde meubels en accessoires met originele oude stukken.

Tjeerdsma Sfeerhaarden

Voor uw houtkachel, elektrische haard, pelletkachel of gashaard. Een duidelijk en eerlijk advies over uw gekozen haard. Kwaliteitsproducten voor jarenlang genieten!

Piet Brouwer Electrotechniek

Uw beste partner in electrotechniek! Werkzaam in de beroepsvaart, luxe jachtbouw, industrie en de levering van complete power solutions. Wat begon in 1961 is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend elektrotechnisch installatiebedrijf, dat wereldwijd opereert.

Brouwer & Brouwer B.V.

Of u nu 50.000 kuub grond door ons wilt laten verzetten of zelf wilt graven, wij zorgen dat uw grond-, weg- of waterbouwproject slaagt met onze grondverzetmachines en vakmensen.

Morgo Folietechniek

Uw partner in het realiseren van succesvolle bouwprojecten.We zijn sterk in kwaliteit, kennis en in de ontwikkeling van innovatieve, hoogwaardige bouwfolies en aanverwante producten die naadloos aansluiten bij het duurzaam en passief bouwen.

De Haan Westerhoff

Wij zorgen voor de juiste werking van zonwering, rolluiken en kozijnen. Vanuit meerdere vestigingen in Nederland. Onze servicedienst staat 24 uur per dag klaar

Romke Krist Tegelzetbedrijf

Hoogstaand tegelwerk tegen scherpe tarieven, ook voor uw complete badkamer.

Rienk Krist Hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf uit Twijzelerheide. Het adres voor uw tuinaanleg, onderhoud, renovatie en (sier)bestrating

Marinus Schilders

Een professionele en betrouwbare schilder uit Drachten met meer dan 15 jaar ervaring in het vak voor uw binnen- en buitenschilderwerk.

Lont

Bij bouwen bepaalt het proces de uitkomst. Vakmanschap betekent bij Lont daarom allereerst: werken op basis van gelijkwaardig samenspel met klanten en ketenpartners.

Van Reenen Glas

Het vertrouwde adres voor vrijwel alle glassoorten: van dubbelglas, isolatieglas, gezandstraald glas tot glas in lood.

Rijwielhandel Jan Jonkman

De meest ervaren en langst draaiende fietsenzaak van Drachten. Ouderwetse vakmanschap met moderne kennis.

Induct Industrial Contracting

Werken aan mooie innovaties voor industrie en offshore. Het engineeren, ontwerpen, leveren en monteren van industriële installaties.

Henstra ICT Diensten

Professionele ICT-Diensten voor bedrijven en onderwijs. Opdrachten lopen via Oke-IT-Services

Garage Ploegh

Modern autobedrijf uit Surhuisterveen met altijd een ruime voorraad van diverse merken. Ook voor compleet onderhoud en reparatiewerkzaamheden.

Frisia Verzekeringen

Het adres in Den Haag voor verzekeringen en financiële diensten zoals hypotheken, pensioenen, afdekken van risico’s en vermogensopbouw.

De Boer

Alles in het assortiment voor buitengewone vakmensen. De particulier, rundveehouder, akkerbouwer, hovenier, campinghouder, gemeente en overheid en professionele doe-het-zelvers.

Bouwkundig Tekenbureau Mink Visser

Verzorging van het hele bouwtraject, van ontwerp tot en met bouwbegeleiding. Er wordt sneller en efficiënter gewerkt en het budget wordt bewaakt.

Bermo Accountancy

Accountancy met een persoonlijke touch, speciaal voor bedrijven die financieel in zwaar weer terecht zijn gekomen of waar continuering om wat voor reden dan ook een probleem is.

K. Wijma

Vakkundig beton- en zaagbedrijf voor doorvoeringen in muren, vloeren en plafonds van 12 mm tot oneindige grootte, op iedere plaats en diepte en onder iedere hoek.

Veilig Spelen Noord

SpeeltoestellenNoord is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het keuren van speeltoestellen.

 

Sponsoring aftrekbaar

Wist je dat het sponsoren van een goed doel aftrekbaar is? Een bedrijf mag kosten voor sponsoring aftrekken van de winst. Naast sponsoren is structureel belastingvrij schenken natuurlijk ook mogelijk! Meer over belastingvrij schenken.

Wil je als bedrijf ook een goed doel steunen om de kinderen meer mogelijkheden te bieden? En onderdeel worden van ons Business Netwerk? Neem contact met ons op.